START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány

START AutĂłsiskola

START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.
Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás.
Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás.
A StartBusz belföldi és külföldi személyszállítási szolgáltatást végez. StartBusz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg,  Buszbérlés, Személyszállítás, Utazásszervezés
START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.

START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás. Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás. A StartBusz belföldi és külföldi személyszállítási szolgáltatást végez. StartBusz, Nagykanizsa, Zalaegerszeg,  Buszbérlés, Személyszállítás, Utazásszervezés

"C+E" NEHÉZPÓTKOCSI

KÖVETKEZŐ C, C+E, D kategóriás TANFOLYAM időpontja:

Május 7. (szerda) 17.00 (H-SZ-P)

A képzés díja:

C+E kategória Tandem pótkocsival - Elmélet: 15.000 Ft + Gyakorlat: 77.500 Ft + Vizsgadíjak

C+E kategória Mercedes nyergesvontatóval - Elmélet: 15.000 Ft + Gyakorlat: 92.500 Ft + Vizsgadíjak

start autósiskola nagykanizsa
Mercedes-Benz Atego 1828

start autósiskola nagykanizsa
RENAULT Midlum

Vezetői engedély "C+E" kategória:
 
A "C" kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, valamint: segédmotoros kerékpár, mezőgazdasági vontató és két nehéz pótkocsija, lassú jármű és nehéz pótkocsija, kerti traktor, állati erővel vont jármű.

Tanfolyamra az vehető fel, aki:
 
 Autósiskola Nagykanizsa  Érvényes "C" kategóriás vezetői engedélye van.
 Autósiskola Nagykanizsa  A megszerezni kívánt vezetői engedély kiadásának feltételéül megszabott 21. életévét betöltötte vagy annál legfeljebb fél évvel fiatalabb.
 Autósiskola Nagykanizsa  Az előzetes egészségi alkalmassági 1. vagy 2. csoportú vizsgálaton megfelelt.
 
Autósiskolánknál a KRESZ vizsga megfelelési aránya 92 %, ezért a kötelezőn felüli elméleti oktatás óraszámait a tanfolyamon résztvevők képessége és tudása függvényében alakítjuk a sikeres vizsgafelkészítés érdekében!

Az elméleti foglalkozásokon a részvétel kötelező, amennyiben valamelyik tantárgy foglalkozásán a tanuló hiányzik, azt a konzultáció keretén belül köteles pótolni. A konzultációs órákért többletköltséget nem számolunk fel. Ebben az esetben elméleti vizsgára csak az elmulasztott órák pótlása után bocsátható.

Elméleti vizsgára bocsátható, aki:

 Autósiskola Nagykanizsa  Kezdő vezetői minősítése megszűnt.
 Autósiskola Nagykanizsa  A tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte.
 Autósiskola Nagykanizsa  Vizsgától való eltiltás hatálya alatt nem áll.
 Autósiskola Nagykanizsa  Alapvizsgára az elméleti vizsgadíjat befizette.

GYAKORLATI VEZETÉS OKTATÁSA CSAK SIKERES ELMÉLETI VIZSGA UTÁN KEZDHETŐ MEG!

A gyakorlati oktatáshoz tehergépkocsit az Autósiskola biztosít.


START Oktatási Kft. 8800 NAGYKANIZSA, Arany J. u. 8., Telefon: 93/325-973, 30/435-1875 Fax: 93/516-170
web: www.startoktatas.eu e-mail: startoktatas@chello.hu Nyt: 20-0193-04, AL: 0263
START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány